3D ontwerp

Bij het inrichten van een ruimte kan een interieurimpressie heel handig zijn. Hierbij krijgt u als klant een goed beeld van hoe bepaalde materialen, kleuren, meubels, verlichting e.d. samen tot een mooi geheel kunnen komen.
Bekijk  

Grand Hotel Valies

Voor Grand Hotel Valies hebben we alle vaste interieuronderdelen mogen maken & monteren, naar ontwerp van Arnie van Dun Interieurarchitectuur. Het interieur is een beleving waarbij de Art Deco sfeer en stijl in elke ruimte wordt doorgevoerd. Tot in het kleinste detail zijn vormen, kleuren en materialen op een unieke manier samen gebracht. 
Bekijk  

Keuken te Liessel

Deze mooie keuken is door ons gerealiseerd naar ontwerp van Atelier op zolder. De rustiek houten fronten in combinatie met het betonnen werkblad, geven deze landelijke keuken een stoere uitstraling
Bekijk  

Lindeboom Brouwerij

Voor de Lindeboom brouwerij hebben we een hele mooie opdracht mogen maken.
Geheel naar ontwerp van Arnie van Dun Interieurarchitectuur.
De gebruikte materialen zoals het eiken, koper geven een heel fraai beeld.
Hier hebben we een zeer complete opdracht mogen maken met onder andere een aantal grote vitrinekasten, winkel en een tafel gemaakt van een oud filter uit een bierketel.
Bekijk  

Restaurant La Selva

Voor Restaurant La Selva te Roggel hebben we een hele fraaie bar mogen maken met daarin een aantal leuke materialen zoals oude wagonplanken, betonstuk blad, speciaal op kleur gemaakte tegels.
Ook de ledverlichting aan de bovenzijde van het zwart stalen hangframe licht de flessen heel mooi aan waardoor de kleuren tot leven komen.
Bekijk  

Keuken te Neerkant

Deze keuken is uitgevoerd met een strak composiet blad en Egger feelwood, eik natuur fronten. De ingebouwde kasten met stalen profiel & led verlichting maken de baksteenstrip wand uniek. Het staal komt op meerdere plaatsen terug, dat geeft de keuken een krachtige uitstraling.
Bekijk